Töökindlad, stiilsed ja loodussõbralikud ärikingitused teie kontorisse

Töökindlad, stiilsed ja loodussõbralikud ärikingitused teie kontorisse

2021-02-23

Kindlasti olete tähele pannud, et kontoriruumi väljanägemine mõjutab teie töö efektiivsust. Tähtsad faktorid on nii toa valgustatus, õhukvaliteet kui temperatuur – hubases keskkonnas töötab mõistus justkui nobedamalt. Täpselt sama seaduspära kehtib ka töölaual leiduvate abivahendite kohta: kas saate olla kindlad nende pikaajalises kvaliteedis? Hädapärast soetatud niiöelda „ajutised lahendused“ võivad küll mõnda aega toimida, kuid nendega kaasneb pahatihti rikkimineku ja  äraviskamise stress, mis mõjub negatiivselt teie töötempole. Läbimõeldult valitud usaldusväärsed tarvikud hoiavad teie aega hoopis kokku: nad säästavad vajalikke minuteid ja muudavad teid tööalaste otsuste langetamisel rahulikumaks ja enesekindlamaks.

Kaubad.ee tootevalikust leiate suurepäraseid lahendusi, mille disaini puhul on lisaks töökindlusele arvestatud meeldivalt mahedatete värvilahendustega, mis lisavad elegantsi ja isikupära igale töölauale. Lisaks püüate kerge vaevaga klientide pilgud ja tekitate hea võimaluse oma toote tutvustamiseks.

Meie jaoks on olulisel kohal toodete loodussäästlikkus. Teatavasti ohustab paljude tehismaterjalide kasutamine tõsiselt meie planeeti, rikkudes loomade elupaiku ja tekitades hulgaliselt terviseriske ka inimestele. Seetõttu muutub iga aastakümnega üha olulisemaks jätkusuutlike materjalide kasutamine, mis poleks ei kasutajatele ega loodusele kahjulikud. Järgnevad tooted on vaid mõned näited laiast tootevalikust, mille kokkupanekul on kasutatud innovaatilisi naturaalseid tooraineid: bambuse- ja nisuõlekiudu, mille ökoloogiline jalajälg on üliväike. Suurepärane võimalus anda oma panus, et aidata meile kõigile niivõrd olulist loodust!

Klassikalised kontoritarvikud

Deluxe korgist dokumendimapp A5 koos pastapliiatsiga

Vältige segaduse tekkimist töölauale, organiseerides oma märkmepaberid ja visiitkaardid sellesse elegantsesse A5-formaadist dokumendimappi, mille kaaned on tehtud naturaalsest korgist. Eri lahtreid on hulgaliselt: nii suur ümbristasku, telefonitasku kui 2 kaardiümbrist. Musta värvi detailid ja kinnitusrihm lisavad loodussõbralikule mapile isikupära. Kaante vahelt leiate nii mapiga sama tooni bambusest pastapliiatsi kui ka märkmiku, mis sisaldab 64 lehte/128 lehekülge naturaalvalgeid joonelisi 80 gm/s lehti. Pakendatud kraft-paberist kinkekarpi.

Hinnaklass: 17.75 EUR

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

NERUDA. Märkmik A5

Pilkupüüdva puidutekstuuri meenutava kujundusega A5-formaadis märkmiku kõvad kaaned on tehtud naturaalsest õlekiust. Reklaamige oma tootebrändi, lisades kujunduse metallplaadile (30 x 15 mm), mis pannakse märkmiku esikaane peale. Märkmik sisaldab 192 joonelist naturaalvalget lehte, mis on samuti toodetud loodussäästlikult. Pakendatud kraft-paberist kinkekarpi. Märkmiku mõõtmed: 150 x 210 mm.

Hinnaklass: 6.61 EUR

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

BETA BAMBOO. Bambusest pastapliiats

Bambusest pastapliiats koos metallist klambri ja detailidega. Sinine tint. Mõõtmed: ø11 x 141 mm.

Hinnaklass: 0.93 EUR

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

Kaasaegne tehnika

5000mAh akupank, korgist ja nisuõlgedest

Mõnikord on meeldivaks vahelduseks teha tööd kas looduses või mõnes avalikus asutuses, kus ei pruugi olla käepäraseid stepsleid: sel puhul tuleb kasuks kvaliteetne akupank. Selle taskusuuruse, ent võimeka 5000 mAh akupanga ülaosa on tehtud looduslikust korgist ja korpus 35% nisuõlekiu ja ABS-plastiku segust: modernne loodussõbralik kombinatsioon. Täis laetud akupangast saate oma telefoni laadida lausa 3 korda. Helendavate indikaatorite põhjal teate alati, kui palju on veel akut järel. Tüüp C sisend: 5V/2A. Micro-USB sisend: 5V/2A. Väljund: 5V/2A.

Hinnaklass: 16.38 EUR

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

ENGLERT. Mobiiltelefoni hoidja koos juhtmevaba laadijaga 10W

Uuema põlvkonna telefonide üheks mugavaks eeliseks on juhtmevaba laadimise funktsioon: öelge hüvasti kokkukeerdunud ja katki läinud kaablile! Juhtmevaba laadimisalus ENGLERT on disainitud nii, et hoiab teie telefoni mugava püstise nurga all, mis võimaldab laadimise ajal hõlpsat kasutust. Stiilne korpus on kombinatsioon looduslikust nisuõlekiust ja ABS-plastikust. Ülikiire juhtmevaba laadija võimsus on 10W; sisendid 5V/2A ja 9V/1.67A. Tootega on kaasas meetrine USB-laadimiskaabel. Pakendatud kraft-paberist karpi. Laadijaga telefonialuse mõõtmed: 70 x 112 x 87 mm.

Hinnaklass: 11.20 EUR

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

LINEU. Juhtmevaba kõlar

Paberitöö läheb palju kiiremini, kui taustaks mängib teile meelepärane muusika. Kaasaskantav ja kompaktne LINEU juhtmevaba kõlar, mis on valmistatud nisuõlekiust ja ABS-plastikust, asendab tüütu vaikuse hoogsa rütmiga. Tänu integreeritud mikrofonile saate mugavalt vastata ka kõnedele. Kõlari võimsus on 3W ja see töötab sujuva BlueTooth 5.0 ühendusega. Kõlari 300 mAh mahuga aku tööaeg on täis laetuna kuni 2 tundi. Kaasas micro-USB laadimiskaabel. Pakendatud kraft-paberist kinkekarpi. Mõõtmed: ø62 x 48 mm.

Hinnaklass: 7.14 EUR

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

Bambusest äratuskell koos 5W juhtmevaba laadijaga

Digitaalsed äratuskellad on paljudele teada-tuntud nooruspõlve aegadest. Naturaalsest bambusest korpusega äratuskell sisaldabki seda sooja retro-elementi, kuid mõjub teie öökapil ühtlasi modernselt. Äratuskellal on klassikaline 24-tunnise režiimiga ajanäidik ja suurepärase lisafunktsioonina integreeritud 5W võimsusega juhtmevaba laadimisalus. Hoidke oma telefoni kindlas kohas, kust leiate selle alati üles täis laetuna! Juhtmevaba laadija sobib kõigile QI-seadmetele nagu Androidi uuemad põlvkonnad, iPhone 8 ja uuemad. Äratuskella tagaküljel on juhtmega laadimiseks USB-port. Kaasas 150 cm PVC-vaba TPE-materjalist micro-USB kaabel. Sisend: 5V/1.5A; Juhtmevaba väljund: 5V/1A – 5W; 1 USB väljundport: 5V/1A

Hinnaklass: 34.19 EUR

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

Jätkusuutlikud pudelid

MAKAROVA. Infuuseriga klaaspudel 490ml

On aeg loobuda plastmassist tehtud pudelitest, mis jätavad joogile kehva kõrvalmaitse ja levitavad mürgiseid aineid. Muutke oma elustiil palju tervislikumaks, kasutades seda trendika välimusega funktsionaalset klaaspudelit. Ülikvaliteetsest topeltseinaga borosilikaatklaasist pudeli sees on 2 roostevabast terasest infuuserit, mille sisse saab panna nii puuviljatükke kui ka maitsetaimi – ergutage mõistust kasulike vitamiinidega. Naturaalsest bambusest kork lisab pudelile stiilse ja loodussõbraliku elemendi. Pudeli maht on 490 ml. Sobib nõudepesumasinasse, kui võtate pealt ära kaane. Pakendatud kraft-paberist karpi. Mõõtmed: ø72 x 234 mm.

Hinnaklass: 12.22 EUR

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

OASIS. Roostevabast terasest termospudel 540ml

Pikemalt liikvel olles tuleb kasuks roostevabast terasest termospudel, mis säilitab nii teie joogi maitset kui temperatuuri. Samuti roostevabast terasest tehtud korgil on nii mugav kandesang kui ka pilkupüüdev bambusest detail. Pakendatud kinkekarpi. Pudeli maht on 540 ml. Mõõtmed: ø68 x 192 mm.

Hinnaklass: 7.22 EUR

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

Kõige kaasa võtmiseks …

Bobby üle õla seljakott

Linnaeluga käib paratamatult kaasas taskuvarguste oht. Vargad on tihtipeale osavad ja teavad täpselt, kus asuvad tüüpiliste seljakottide taskud. Nüüd on teil võimalus seda ohtu vältida! Mugav ja turvaline Bobby üle õla seljakott on parim lahendus linnas liiklemisel. Bobby vargakindel disain, millel pole pealmisi lahtreid, sisaldab RFID-turvatud taskuid, salajasi tõmblukuga taskuid, lõikekindlat kangast ja 3-osalist turvarihma, tänu millele on vajalikud esemed alati teie keha vastas. Veekindla koti lisafunktsiooniks on integreeritud USB-laadimisport. Bobby on valmistatud RPET-materjalidest ja AWARE™-turvatud materjalist. AWARE™ plokiahelaga turvatehnoloogia tagab nii veekindluse kui selle, et kott on toodetud taaskasutatud kangast. Võite olla kindlad, et säästate loodust: nimelt hoiab iga Bobby Slingi tootmine kokku 12 liitrit vett ja taaskasutab 20 plastikpudelit. Registreeritud disainilahendus®.

Hinnaklass: 41.08 EUR

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png