Põnevad ärikingitused ja maitsekad kinkekomplektid teevad teie klientide ja töötajate jõulud eriliseks

Põnevad ärikingitused ja maitsekad kinkekomplektid teevad teie klientide ja töötajate jõulud eriliseks

2022-09-28

Jõulud on suurepärane aeg teha oma töötajatele ja klientidele meeldejäävad jõulukingitused! Valige sobiv toode, komplekteerige neist kinkekomplekt või valige juba valmis kinkekarp. Trükkige kingitusele firmalogo või lisage personaalse noodina juurde ettevõtte jõulutervitusega kaart.

Jõuluaeg on teatavasti meile kõigile kiire periood. Soovitame valmistada kingitused varakult ette: niiviisi leiate parimad ja soodsaimad pakkumised. Mida rohkem jääb teil aega kingitusi planeerida ja detaile läbi mõelda, seda terviklikum tuleb kinkepakk ning seda rohkem on rõõmu kingituse saajatel.

  • Jõulukingitused on teie võimalus avaldada oma lojaalsetele klientidele ja töötajatele siirast tänu selle eest, et nad on teid usaldanud ning teinud teiega terve aasta vältel edukat koostööd.
  • Jõulupühad on üksteise hindamise ja lähedastega koosviibimise aeg. Ettevõtte jõulukingitused aitavad samamoodi luua emotsionaalse ühenduse kingituse saajatega – südamlik tänuavaldus, mis näitab seda, et lisaks ärilisele dimensioonile on teie jaoks oluline ka personaalne lugupidamine.
  • Aasta lõpus vaadatakse tihti üle nii kontori töölaud kui kodune keskkond, tehakse puhastustööd ning visatakse vanad asjad ära. Teil avaneb ülihea võimalus oma töötajatele ja klientidele uued ja värsked kaubad asemele kinkida, kasvõi uus kalender.
  • Pikaajaliselt kasutatavad asjad püsivad kaua nii teie klientide kasutuses kui ka neil meeles, seega lisage atraktiivne logokujundus ning teie klient mõtleb alati tänulikult teie ettevõtte peale, kui toodet kasutab.
  • Ideaalne võimalus luua ettevõttele nii töötajatest hooliv kui keskkonda väärtustav kuvand! Paljude jaoks on üha olulisemad märksõnad jätkusuutlikkus ja ökotooted. Valige taaskasutatud materjalidest toode või mahetoit-jook ja keskkonnasõbralik pakend, andke oma panus CO2 tekke vähenemisele jm – kõik see edendab vastutustundlikke eluviise ja aitab säilitada meile üliolulist looduskeskkonda.
  • Pakendage kinkekomplekt stiilsesse kinkekarpi: siis on kingitust uhkem üle anda ja kliendil meeldejäävam see vastu võtta.

Mida kinkida? Siin on mõned ideed:

  • Mõelge, kas teie kliendid sooviksid kasutada mõnda funktsionaalset ja pika elueaga praktilist eset või tunneksid rohkem rõõmu millestki kvaliteetsest söödavast-joodavast, mis on ühtlasi käsitöötoode. Oleme täheldanud, et kodumaised toidukaubad on ärikingitustena üha populaarsemaks muutumas – neid tasub kaaluda.
  • Mõelge näiteks wellness ehk kehahooldusega seotud kingituste peale. Kui hoolite oma töötajate tervisest, loote ühtlasi harmoonilise töökeskkonna. Vaimset harmooniat aitavad luua ka näiteks müra summutavad kõrvaklapid (aitavad lõõgastuda), nutikellad (motiveerivad trenni tegema) jm.
  • Lõpetuseks anname klassikalise soovituse kinkida šokolaadi kinkekarbid: need on ajatu klassika, neid leidub kõiksugu eri disainides, nad toovad kindlasti naeratuse näole ning neid saab peolauas lähedastega jagada.

Allpool on välja toodud valik ärikingituste ideid hinnakategooriate kaupa. Aitame teil leida nii töötajatele kui klientidele parimad lahendused vastavalt teie erisoovidele.

Kuni 10 eur kingitused

Fangio. Keraamiline kruus 250 ml, bambusest kaane/alusega

Keraamilisel kruusil on bambusest kaas, mida saab ühtlasi kasutada alusena. Pakendatud papist kinkekarpi.

Maht: 250 ml.

Mõõtmed: Ø 84 x 68 mm.

Lasertrükk kruusi kaanele 7 – 25 cm²:

100 tk hind: 4,90 €/tk

Topeltseinaga termospudel 500 ml

Topeltseinaga roostevabast terasest valmistatud vaakumisolatsiooniga termospudelil on alumine korgist detail. Maht: 500 ml. Lekkekindel.

Mõõtmed: Ø 6.5 x 27 cm

1 värviga lasertrükk pudeli esiküljel 30 x 80 mm:
100 tk hind: 9,20 €/tk

Kujunduse saab teha ka terve pudeli ulatuses.

PP-plastikust toidukarp 2 x 400 ml, bambusest kaanega

PP-plastikust tehtud kaheosaline toidukarp bambusest kaanega. Toidukarbis on 1 eemaldatav PP-plastikust lahter. Koos 3 söögiriistaga. Kinnitub polüestrist paelaga. Maht: 2 x 400 ml.

Mõõtmed: 18 x 10 x 9 cm

Täisvärviline digitrükk karbi küljel 80 x 25 mm:

100 tk hind: 7,20 €/tk

Logo saab graveerida ka karbi kaanele.

Alumiiniumist veepudel 800 ml

Ühekordse seinaga alumiiniumist veepudelil on bambusest kork ja karabiinhaak riputamiseks. Maht: 800 ml.

Mõõtmed: Ø 7 x 24.5 cm

1 värviga lasergraveering korgil 20 x 20 mm:

100 tk hind: 6,40 €/tk

Logo saab digi- või lasertrükkida ka pudelile.

Kuuse kasvatamise komplekt

– Täisvärviline kleebis karbi peal 15 x 120 mm

– Puidust korpusega tops, täisvärviline trükk või graveering

– Juhised kuuse kasvatamiseks, 45 x 60 mm

Valge ökopapist või papist karp

Kleeps või trükk karbil

– Ökotops

– Turbapellet

– Taimeseemned (teie valikul)

Puidust topsi mõõtmed: 60 x 95 mm (+/- 5mm)

Karbi põhi: 72 x 72 mm

Kõrgus: 110 mm

100 tk hind: 7,70 €/tk

25 eur kingitused

Freganzorzi. Kõlar


Bluetooth 5.0 juhtmevaba ühendusega töötav kõlar, millel on mitmevärviline LED-valgustus ja 4 valgusrežiimi. Võimsus: 3 W. Kaasas aku laadimiskaabel. Pakendatud ökoloogiliselt disainitud karpi.

Mõõtmed: 10,6 x Ø 6,4 cm

Korpus bambusest

Laser, UV või tampotrükk 2,5 x 2,5 cm:

100 tk hind: 21.70 €/tk

Ukiyo. Borosilikaadist klaaspudel 600 ml, ümbrisega

Ukiyo Sakura AWARE™ rätik 70 x 140 cm

Kvaliteetne vannirätik on meeldivalt jäme, siidine ja ülipehme. Luksuslik Ukiyo rätik on valmistatud kiiresti kuivavast materjalist, millel on suurepärane niiskusimavus (materjali kaal: 500 g). Valmistatud 70% OEKO-TEX sertifitseeritud puuvillast (tootmisel ei kasutata kahjulikke aineid ega värve) ning 30% taaskasutatud puuvillast.

Sobib masinpesuks. AWARE™ plokiahela tehnoloogia garanteerib, et rätik on valmistatud autentsetest ümbertöödeldud materjalidest. Iga rätiku tootmine hoiab kokku 1453.1 liitrit vett. Iga AWARE™ toote müügitulust annetatakse 2% heategevus-organisatsioonile Water.org. Valmistatud Portugalis.

Hind koos tikandiga 800 tk: 21,50 €/tk + km
Hind koos tikandiga 1200 tk: 20,50 €/tk + km

Akupanga ja kõlari kinkekomplekt

Kinkekomplekt sisaldab 2 vastupidavat seadet: kompaktne 4000 mAh akupank bambusest korpuses koos akutaseme indikaatortulega; laetava aku ja suurepärase heliga juhtmevaba kõlar (BT 4.1), sisu ABS-plastikust ja korpus bambusest. Komplekt sisaldab ka vajalikke tarvikuid ja kasutusjuhendit.

Pikkus: 14,50 cm.

Kõrgus: 5,30 cm.

Laius: 13,50 cm.

Kaal: 350 g.

1 värviga lasertrükk mõlemal seadmel:

100 tk hind: 24,60 €/tk

Juustunugade komplekt, pruun

Pruuni värvi juustunugade komplekt sisaldab 4 roostevabast terasest ja akaatsiapuidust juustunuga: parmesani nuga, pehme juustu nuga, kõva juustu nuga, juustukahvel. Kinnituvad aluse külge magnetitega. Alusele saab teha täisvärvilise UV-trükis erikujunduse.

100 tk hind: 25,00 €/tk

Glogg. Keraamiline teekann 700 ml, bambusest kaanega

Keraamiline teekann, millel on bambusest kaas ja sang. Pakendatud pappkarpi.

Maht kuni 700 ml.

Mõõtmed: Ø 164 x 115 mm

Lasertrükk teekannu kaanele 7 – 25 cm²:

100 tk hind: 24,20 €/tk

50 eur kingitused

Ezzelini. Sülearvuti-seljakott

Sülearvuti-seljakotil on polsterdatud sisemine sülearvutilahter 15-tollisele arvutile, USB-port, tagumine rihm kohvrisanga jaoks ning kaks esitaskut, millest üks on kokkupandav.

Mõõtmed: 29 x 41 x 12 cm

Materjal : 300D RPET-polüester

100 tk hind: 35,00 €/tk

Juustunugade komplekt, pruun

Innovaatilise disainiga juustunugade komplekt sisaldab 4 juustunuga. Valmistatud roostevabast terasest ja kummipuu puidust. Nugade karpi saab ühtlasi kasutada lõike- ja serveerimisalusena. Pakendatud musta pappkarpi.

100 tk hind: 38,00 €/tk

Novato sülearvutikott, hall

Ajatu disainiga hall sülearvutikott on tehtud PVC-kattega Oxford-puuvillariidest. Mahukas ja vastupidav tasku kuni 17-tollise sülearvuti jaoks, 6 eri suuruses sisetaskut, 3 välitaskut, reguleeritav õlarihm ja tagakülje peal silmus, millest saab läbi panna kohvrisanga.

100 tk hind: 42,90 €/tk

Vegan reisikomplekt

Mõlemale soole sobiv reisikomplekt, Branded By Earth vegan. Komplektis: 50 g dušigeel, šampoon ja näokreem. Kõik tarvikud on purgis. Taaskasutatud papist karbis. Valmistatud EL-is.

Mõõtmed: 9 x 7,5 x 8,5 cm

Täisvärviline digitrükk karbi kaanel 60 x 35 mm:

100 tk hind: 30,00 €/tk

Logo saab trükkida ka karbi külgedele.

VIBE. TWS juhtmevabad kõrvaklapid

VIBE TWS juhtmevabad kõrvasisesed klapid on tehtud ABS-plastikust ja töötavad BT 5.0 ühendusega. LED-tulega laadimiskarbi akumaht on 800 mAh. Kõrvaklapid on veekindlad, sisseehitatud mikrofoni ja puutetundliku nupuga. Pakendatud musta värvi kinkekarpi koos laadimiskaabliga.

Mõõtmed: 69 x 42 x 25 mm

1 värviga tampotrükk laadimiskarbi peal:

100 tk hind: 46,50 €/tk

100 eur kingitused

Rover Backpack II. Seljakott

Rover Backpack II on mitmekülgne ja stiilne seljakott, mis sobib hästi kokku iga riietusega nii jalutuskäigul linnas kui ka reisile minnes. Kott on modernse disainiga, kerge ja praktiline. Kunstnahast detailid ja väikesed metallelemendid lisavad kotile atraktiivsust. Kunstnahast kotipõhja on lihtne puhastada. Kotil on kaks välimist taskut ja suur põhisektsioon, millel on sisetasku. Koti taga- ja esikülg on samasugused, kuid eri värvi: must või sinine. Te saate õlarihmad eemaldada ja teisele poole kinnitada, et kotti teistpidi kanda. Kotti saab kanda kas kinni volditud või lahtise ülemise osaga, mis lisab ruumi. Samuti võite ühe õlarihma ära võtta ja kanda seda hoopis õlakotina. Pakendatud mittekootud materjalist kotti.

Mõõtmed avatud ülemise osaga: 300 x 420 x 110 mm.

Mõõtmed kinnise ülemise osaga: 300 x 330 x 110 mm.

Täisvärviline logo transfertrükk seljakoti esiküljel 6 x 9.5 mm:

100 tk hind: 60,40 €/tk

Perth. Kohver

ABS- ja PC-materjalist tehtud kohvri sees paikneb kattega lahterdamissüsteem. Kohvril on 4 pöörlevat topeltratast, vedrusüsteemiga töötav kokkupandav alumiiniumist sang ja külgmine koodiga turvalukk.

Maht kuni 33 liitrit ja kaal 2,70 kg.

Mõõtmed: 335 x 550 x 230 mm.

1 värviga siiditrükk kohvri esipaneelil:

10 tk hind: 116 €/tk.

Impera II. Nutikell

IMPERA II nutikellal on silikoonist rihm ja puutetundlik ekraan. Ühildub kõigi levinud operatsioonisüsteemidega. Organiseerige oma igapäevaseid tegevusi järgmiste funktsioonidega: kõnede ja sõnumite märguanne, alarm, spordimenüü, pulsiandur, vererõhumõõtja ja kehatemperatuuri mõõtja. Lisaks on IMPERA II nutikell veekindel (IP67) ja töötab täis laetuna kuni 7 päeva – saate seda kanda kogu nädala. Pakendatud kinkekarpi koos magnetkaabliga laadimiseks.

Mõõtmed: ø48 x 250 x 21 mm.

Lasergraveering kella külje peal kuni 0,6 cm²:

100 tk hind: 64,00 €/tk.

RCS Lightboom. Juhtmevaba kõlar 10 W

Võimas 10 W heliga juhtmevaba kõlar, millel on 360 kraadi pöörlevad RGB LED-tuled. Lightboom teeb teie õhtu palju meeldejäävamaks. Tänu unikaalsele disainile on kõlaril ülimalt selge heli. Korpus on tehtud 100% RCS-sertifitseeritud ABS/PS-plastikust. Kogu tootest on 39% taaskasutatud materjal. Kõlaril on 1800 mAh liitiumaku, mis kestab kokku kuni 6 tundi ja laeb täis 4 tunniga. Integreeritud mikrofon kõnedele vastamiseks, TF-mälukaardilugeja, AUX-helijuhtme sisend ja USB-port. BT 5.0 ülisujuv juhtmevaba ühendus töötab kuni 10 meetri kauguselt. Kaasas laadimiskaabel. Toode ja lisad on 100% PVC-vabad. Pakendatud FSC-sertifitseeritud pakendisse.

1 värviga logo lasergraveering 80 x 30 mm:

100 tk hind: 61,30 €/tk.

Urban Vitamin Freemond. Mürasummutavad kõrvaklapid

Suurte juhtmevabade kõrvaklappide mürasummutav tehnoloogia (ANC) on tõeliselt muljetavaldav: see blokeerib kõik häirivad helid ja jätab alles vaid sügava ja selge muusika. Ülipehmed ja mugavad kõrvapadjad ei väsita kõrvu ka siis, kui kannate neid terve päeva. Aku kestab täis laetuna lausa 20 tundi. Kõrgkvaliteetne integreeritud mikrofon võimaldab vastata kõnedele. Tugev ja kerge konstruktsioon on kokkuvolditav, mis teeb klappide kaasavõtmise kergemaks. Urban Vitamin tooted on valmistatud ilma PVC-ta ja pakendatud ilma plastmassi kasutamata. ANC tase: kuni 25 dB.

5 värviga tampotrükk 25 x 30 mm:

100 tk hind: 99,12 €/tk.

Kingitused lastele

Immermor. Jõuluteemaline mälumäng Memory

Memory mälumängu karp sisaldab 24 kaarti (40 x 40 mm), mis on tehtud lamineeritud kasepuidust. Kaartide peal on jõulumotiivid. Hind sisaldab 1 värviga logo printimist iga kaardi tagumisele küljele.

2 värviga siiditrükk karbil 80 x 30 mm:

100 tk hind: 3,50 €/tk.

Suzzle. Erikujundusega pusle

80 tükiga pusle, millele saab lisada sublimatsioontrükis erikujunduse. Trükk sisaldub hinnas.

Trükk terve pusle peal:

100 tk hind: 3 €/tk.

Kinkekomplektid

Tee, küünla ja RFID-kaardihoidja kinkekomplekt

Alumiiniumist RFID-kaardihoidja

Lõhnaküünal

Jõulutee

Lasergraveering kuni 10 cm²:

100 tk hind: 13,80 €/tk

Jagare kinkekarp põuepudeliga

Viski kinkekomplekt on pakendatud pappkarpi, mille sees on polsterduseks puiduvill. Punase paelaga. Komplektis: “Borester” põuepudel, “Nautilus” kokkupandav tops, “Premium Dessert Bullet” röstitud india pähklid (90 g), “Sultan” taskunuga, “Fjerny” jõuluteemaline võtmehoidja.

Tootele ei saa teostada pealetrükki.

Hinnaklass 32,9 €/tk + km

Miinimumkogus 10 tk.

Kahvippa kohvi kinkekarp

Kohvi kinkekomplekt on pakendatud pappkarpi, mille sees on polsterduseks puiduvill. Punase paelaga. Komplektis: “Tarkol” klaasist termostass, “Luis” Costa Rica kohv (40 g), “Floq” käsitöö cantuccini mandliküpsised (100 g), “Holonda” jõulukaunistus.

Tootele ei saa teostada pealetrükki.

Hinnaklass 33,9 €/tk + km

Miinimumkogus 10 tk.

Nero Prima Tube kinkekorv

Stiilne papist kinkekorv (pakendatud kinnisena) jõulukaunistusega. Sisaldab Choco Maya maiustusi: jahvatatud Arabica kohv Jamaica pähkli maitsega 25 g, rummiga rosinad valges šokolaadis 75 g, kirsimoos kardemoniga 75 g, piimašokolaadi batoonid 20 g, võiküpsised 50 g.

Mõõtmed: 18 x 7 cm

Netohind: € 22,32

Min. tellimiskogus 20 tk.

Tootele ei saa teostada pealetrükki.

Grand Selection & Coffee kinkekomplekt

Elegantne käsitöökarp sisaldab Choco Maya maiustusi: 33% kakaosisaldusega piimašokolaadi batoonid 150 g, šokolaadipralineed 72 g, 100% Arabica apelsinimaitseline kohv plekktoosis 50 g, kohvi- ja kooremaitselised käsitöö mocca kommid 80 g, piimašokolaad, valge ja tume šokolaad pähklite ja kuivatatud puuviljadega 50 g. Pakendatud kinnisena.

Mõõtmed: 22 x 22 x 6 cm

Min. tellimiskogus 20 tk.

Netohind: € 30,40

Tootele ei saa teostada pealetrükki.

Celestial Basket kinkekorv

Vildist tehtud jõuluteemaline kinkekorv (saate seda hiljem kasutada hoiukarbina) sisaldab traditsioonilisi jõulumaiustusi: puuviljatäidise ja tumeda šokolaadiga piparkoogid puidust karbis 180 g, talviste maitsetega teevalik (6 teepakki), karamelliseeritud pähklid kaneeliga 70 g, piimašokolaadi ja vürtsikate küpsistega batoon 75 g, käsitöökommid jõhvikate ja piparkoogi maitsega 40 g, suhkruglasuuriga piparkoogid 100 g.

Mõõtmed: 30 x 16 x 25 cm

Netohind: € 34,40

Min. tellimiskogus 20 tk.

Tootele ei saa teostada pealetrükki.

Eesti tootjad

Suur valik mahetoitu ja -jooke ning käsitöötooteid meie kodumaalt!

Joogid

Marjaveinid, vahuveinid ja hõõgveinid

Logo lisamiseks pakume välja eraldi paelaga kena kujundusega silti, kus on peal firma nimi. See lisatakse pudeli kaelale. Veinide peale on etiketid juba kleebitud. Kinkepakkidele saab välja töötada kleebise.

Vabal valikul vein 750 ml + 200 g naturaalne kitsejuust või lehmapiimajuust nõgesega, Gouda. Kolotsi talu käsitööjuust.

Hind: 35 €/kinkepakk + km, min. tellimiskogus: 10 tk

Kinkepakk 2 vahuveiniga. Valige 2 väikest 0,375 L pudelis vahuveini kolme hulgast: Rosie, Rosanna ja Ruben.

Hind: 26.60 €/kinkepakk + km, min. tellimiskogus: 10 tk

Siidri kinkekomplektid

Kinkekomplekt Rabarber:

Rabarberi vahuvein 75 cl, Andre farmi juust 250 g, vahuveini sulgur. Hind: 46,70 €/komplekt + km.

Kinkekomplekt Hõõguv õun: Siider Hõõguv õun 75 cl,

Andre farmi juust 250g, Piesta õunamarmelaad 140 g, vahuveini sulgur. Hind: 56 €/komplekt + km.

Rabarberi ja maasika vahuvein Rosie 375 ml või 750 ml, 11% vol, kuiv

ROSIE on valmistatud rabarberist ja maasikast, mis koos annavad joogile meeldiva merevaiguse tooni. Kuigi aroomis avaldub õrnalt maasikas, põimuvad mõlemad maitses, et luua täiesti uus ja eriti peen elamus. ROSIE on esinduslik kuiv vahuvein, mis üllatab kompleksse ja rikkaliku maitsega isegi Champagne maakonna põliseid vahuveini tootjad.

750 ml pudel, 4 pudelit pappkastis
Hind: 14,40 € pudel
Min. tellimiskogus: 40 pudelit

375 ml pudel, 12 pudelit pappkastis
Hind: 10,40 € pudel + km
Min. tellimiskogus: 60 pudelit

SÖUL džinn 12 BOTANICALS

Ehtsate Saaremaa kadakamarjadega valminud aromaatse Söul käsitöödžinni maitsenüansse rikastavad õun, värsked tsitrused ning hoolikalt valitud maitsetaimed. Džinni retseptis on kasutatud 12 maitsekomponenti. 350 ml kauni kujundusega pudelis džinn on destilleeritud Saaremaa õunamahlaga, alkoholisisaldus 43%. Sobib hästi nautimiseks nii puhtalt kui ka kokteilides.

Söul gin 12 Botanicals võitis sel aastal nii Oma Maitse 2022 konkursil kui ka Ehtne Talutoit 2022 konkursil parima alkohoolse joogi tiitli Eestis.

Võimalik teha oma sildiga!

Hind 100 tk: 22,90 €/tk + km

Käsitööõlu kinkekomplektis

4 õlut ja klaas pilkupüüdvas kinkekarbis.

Sisaldab õllesid Yellow Sabromarine, Get Oat, Applehoff, Valeksander ja Bodega klaasi. Suurepärane kingitus igale õllesõbrale.

Hind: 22,30 €/tk + km

Lisandub pandipakend.

Min. tellimiskogus 10 tk.

Laste limonaad VAHUKASS 750 ml

Vahukass on 100% ehedast mahlast valmistatud pidupäevajook, mis teeb rõõmsaks kõik, kel süda noor! Vahukassi idee tekkis meil pärast seda kui avastasime, kui palju lapsed erinevaid tehislike maitse-, lõhna- ja säilitusainetega täidetud suhkrujooke joovad. Me usume, et lapsed tahavad ja väärivad samamoodi maitsvaid ning kvaliteetseid tooteid. Peale mullide ei lisa me mahlale vett, suhkrut, maitse-, lõhna- ega säilitusaineid. Meie üllatuseks ei saanud Vahukassist mitte ainult laste lemmik vaid on muutunud eriti populaarseks koguperejoogiks.

Maitsed: õun, õun ja vaarikas

5 pudelit pappkastis

Ühe pudeli hind: 11.20 € + km

Min. tellimiskogus: 60 pudelit

Mesi, moosid ja glögi

Mahemesi

Lahemaa mesilaste peamised korjealad asuvad Natura 2000 looduskaitsealadel ning Lahemaa Rahvuspargi territooriumil, ulatudes nii Haljala-, Loksa- kui Kadrina valla piiridesse. Korjepiirkondadeks on metsad, rabad ja nõmmed, kus põhilisteks meekorje taimedeks on erinevad õistaimed ning kanarbik.

Tükihinnad:

Metsamesi vedel (250 g 4,8€, 500 g 8€, 700 g 11,2€);

metsamesi kreemjas (250 g 4,8€, 500 g 8€, 700 g 11,2€);

kanarbikumesi (500 g 12€, 250 g 7,2€);

Huulepalsam 4,8€

Hindadele lisandub käibemaks.

Min. tellimiskogus: 100 tk

Logoga meepurkide kinkekomplektid

Kinkekomplekt “Mesimumm” 3 x 170 g 14.9 eur/tk

(min. kogus 20 tk)

Täismahlad, glögi ja moosid

Naturaalsed ja tervislikud!

Täismahlu ja glögi saab tellida ka ilma etiketita (soovi korral tellija etiketiga), moosil on etikett peal.

Kõik tooted säilivad toatemperatuuril.

Astelpajuglögi 0,5 l (alkoholivaba) – 5,40 €/tk +km

Astelpaju täismahl 0,5 l – 5,10 €/tk + km

Mustika täismahl 0,5 l – 5,20 €/tk + km

Jõhvika täismahl 0,5 l – 5,20 €/tk + km

Aroonia täismahl 0,5 l – 5,20 €/tk + km

Astelpajumoos 320 g – 3,70 €/tk + km

Marjajahud 75 g – 3,70 €/tk + km

Min. tellimiskogus: 100 tk

Logoga kastmed

Soolased ja magusad kastmed ja moosid

Vürtsikad kastmed ja särtsakad moosid, mis sobivad hästi igapäeva toidulauale või kaunistama pidulauda. Tooted on heaks kingituseks nii sõbrale, tuttavale kui ka äripartnerile. Kastmed ja moosid valmivad käsitööna väikeses eesti perefirmas, neile ei ole lisatud säilitus- ega värvaineid. Lisaks sobivad kastmed ja moosid kasutamiseks toidu valmistamisel: saiade, pirukate, pizzade, salatikastmete, moppid, marinaadide valmistamisel.

Igale pudelile saab korgile trükkida firma logo kleepsuga või siis teha väike kleeps sildi peale.

Maitsed: Magus Mangokaste, Suitsune Kirsikaste, Terav tšillikaste, Tige Tikrikaste, Tšilline apelsinikaste. Tuline rabarberikaste

Ühes pudelis: 240 g

Min. tellimiskogus: 50 tk

Hind: 4.50 €/tk

Tšillikastmed

Küüslaugu-tšilli kaste

Suitsune tšillikaste

Kirsi-tšillikaste

Pohla-tšilli kaste

Mustasõstra tšillikaste

Hind: 6.4 €/tk

Min. tellimiskogus: 50 tk.

Kinkepakid vastavalt teie soovidele – karpi mahub 4 toodet.

Kõikidele toodetele on võimalik lisada erikujundusega etikett.

Sinepid

Vaarika Sinep – 2020 Eesti Talutoidu konkurssi “Parim lisand”

Puraviku Sinep – 2022 Eesti Talutoidu konkurssi “Parim lisand”

Musta Küüslaugu Sinep – Suurepärane lisand loomaliha ja üldse lihatoitude juurde

Šokolaadi-tšillisinep – Kõigile šokolaadisõpradele

Mustsõstrasinep – Samuti üks paremini müüvaid tooteid, kuna on parajalt marjane, samas juba veidi täidlasema maitsega. Sobib nii liha kui ka juustu juurde.

Hind 100 tk: 4,50 €/tk + km

Juust

Käsitöö hallitusjuustud jm juustutooted

Lehmapiimast tehtud käsitöö delikatess hallitusjuustud.

Sinihallitusjuust, sini-valgehallitusjuust, valgehallitusjuust 200 g

Hind: 8 €/tk + km, min. kogus 50 tk

Juustusnäkk 80 g

Hind: 6 €/tk + km, min kogus 48 tk

Alates 200 tk tellimisest hind 6.4 €/tk

Juustusnäkk 1 kg

Hind: 64 €/tk + km, min. kogus 5 tk

Vadaku-kummikomm 100 g

Hind: 3,30 €/tk + km, min. kogus 100 tk

Juustu kinkekomplektid

Luksuslik juustupidu

100 tk hind: 76,8 €/tk + km

Vürtsikas nauding

100 tk hind: 41,6 €/tk + km

Mahe ja lahe

100 tk hind: 51,20 €/tk + km

Perepeo parimad ampsud

100 tk hind: 57,60 €/tk + km

Kuninglik juustulaegas

100 tk hind: 118,40 €/tk + km

Väike ja tubli

100 tk hind: 32 €/tk + km

Puidust tooted, Eesti käsitöö

Pilliroost joogikõrred

Looduslikud ja korduvkasutatavad pilliroost joogikõrred on hea üllatus kingipakki.

4-pakk harjaga

Kuni 1000 tk: hind 2,70 €/tk + km

1000 + tk: 2,40 €/tk + km

4-pakk harjaga +üllatusõnumid

Kuni 1000 tk: 3,30 €/tk + km

1000 + tk: 2,80 €/tk + km

10-pakk harjaga

Kuni 1000 tk: 4,90 €/tk + km

1000 + tk: 4,30 €/tk + km

10-pakk harjaga+üllatussõnumid

Kuni 1000 tk: 5,80 €/tk + km

1000 + tk: 4,90 €/tk + km

Saunakibud

Väike – 2 l (põhi 14,4, kõrgus 14 cm) 19,67 €/tk + km

Keskmine – 4 l (põhi 26,5, kõrgus 16 cm) 23,68 €/tk +km

Suur – 7 l (põhi 20,5, kõrgus 21 cm) 25,28 €/tk + km

Saunakibu on valmistatud männipuust. Tumedad on tõrvatud männitõrvaga.

Kasutamine: ärge unustage vett sees hoidmast, et puu lahti ei kuivaks.

Värv: naturaalne, pruun.

Min. tellimiskogus: 10 tk

Saunakibu männipuidust koos plastiksisuga

Mõõtmed: põhja läbimõõt 21 cm, kõrgus 17 cm

Mahutab 4 liitrit.

Värv: naturaalne, pruun.

Valmistatud männipuust. Kibu sees on plastikust sisu. Tumedad tooted on viimistletud männitõrvaga.

Min. tellimiskogus: 10 tk

Hind: 23,68 €/tk + km

Käsitöö õllekastid

4 pudelile:

Mõõdud: 20 x 18 x 12,5 cm

Põhja toon: hall, naturaalne, pruun.

Hind: 9,44 €/tk + km

Soovi korral saab kastile lisada dekoratiivse pildi.

6 pudelile:

Mõõtmed: 25 × 16,5 x 14 cm

Põhja toon: naturaalne, pruun.

Hind: 9,44 €/tk + km

Soovi korral saab kastile lisada dekoratiivse pildi.

6 pudelile koos vahedega:

Hind: 10,56 €/tk + km

Mõõtmed: 15 x 13 x 5 cm

Õllekastide min. tellimiskogus: 20 tk.

Toit

Piimakompveki, jõulukeeksi ja glögi kinkekarbid

Kinkekarp sisaldab:

– Pliit & Plika piimakompvekke 3 x 200 g (klassikaline, ploomitükkidega ja mündimaitseline)

– Jõulukeeksi 500 g (keeks on valmistatud mahemunadest ja ehtsast taluvõist. Lisaks sisaldab ohtralt pähkleid, kuivatatud marju ja puuvilju ning on mitu nädalat svipsi joodetud. Pealt on kaunistatud valge glasuuri, kuivatatud pohlade jm)

– Külma Ilma Glögi 500 ml (vaarika-mustsõstramaitseline ning alkoholivaba)

100 tk hind: 51 € tk + km

Pliit & Plika kompvekid, 100 tk 4,50 € tk +km

Külma Ilma Glögi, 100 tk 9,90 € tk + km

Jõulukeeks, 100 tk 22,40 € tk + km

Lisaks on võimalik keekside peale lisada ettevõtte logoga söödav glasuurist medal. Sellisel juhul lisandub 2 € juurde.

Piimakompvekkide assortiikarp sisaldab 3 erinevat maitset. Kokku 250 g kompvekke. Max. 130 tk, 9,90 € tk + km.

Kõik tooted on valmistatud 100% käsitööna.

Vinnutatud veiseliha kinkekomplektis

Vinnutatud veiseliha, mis on kõrgelt hinnatud nii Eesti

parimate kokade poolt kui ka tuhandeid positiivseid tagasisideid klientidelt. Pakkuda on erinevaid maitseid: originaal, teriyaki, sweet chilli, terav.

Hind: 4,80 €/tk + km.

Min. tellimiskogus: 100 tk

Saab pakendada teie soovitud kleebisega pakendisse, siis lisandub pakile 0.10€ (eritellimusel etikett)

Saadaval kinkekomplektina, mis sisaldab 5 pakki liha ja prillipuhastuslappi.

Hind: 33,6 €/komplekt + km.

Min. tellimiskogus: 10 tk.

Teie ettevõtte logo või mõne muu sõnumiga kleebise saab kleepida karbi paremale küljele või otse pakendile.

Prillilapp, mis on standard kinkekomplektis, on võimalik teha teie logo või kujundusega.

Konservid

Lihaveise konserv Black ANGUS

Hind: 4,30 €/tk + km

Pardiliha omas mahlas

Hind: 3,40 €/tk + km

Metskitsekonserv

Hind: 4.10 €/tk + km

Põdraliha konserv

Hind: 4.10 €/tk + km

Hirveliha konserv

Hind: 3,70 €/tk + km

Min. tellimiskogus: 100 tk

Florentiinid 250 g, Saare Leib

Kui muidu sünnivad Saare Leiva kuumades ahjudes suured toekad pätsid, siis florentiinide puhul on märksõnadeks krõmpsuv, mandline ja magus.

See kröbe nisujahuvaba küpsis pakub maitseelamust, kus kohtuvad kõik, mis seostub mandlite ja šokolaadiga.

Florentiinid on suurepärased ampsud pidulikumaks kohvikõrvaseks, kingituseks heale sõbrale või kolleegile ning meeleheaks iseendale.

Hind 100 tk: 5,55 €/tk + km

Kirsi toortatra mahedik

100% looduslikud ja ilma lisatud suhkruta kuivatatud maiustused, mis on valmistatud päris viljadest. Mahedik ei sisalda kunstlikke värvi-, lõhna- ega säilitusaineid.

Hind 100 tk: 5,90 €/tk + km