Keskkonnasõbralikud rätikud on täiuslikud jõulukingitused teie klientidele

Keskkonnasõbralikud rätikud on täiuslikud jõulukingitused teie klientidele

2023-10-03

Peagi on kätte jõudmas aasta kõige imelisem aeg. Kui akna taga puhuvad jahedad tuuled ja kuulda võib kauneid jõululaule, on meie ümber tunda tõelist pühademaagiat. Ja mis võiks olla maagilisem kui täiuslik jõulukink, mis teeb ühtlasi head meie planeedile? Kaubad.ee jõulupakkumine ühendab endas luksuse ja jätkusuutlikkuse. Astuge lahkesti suurepäraste biorätikute maailma – ökosõbralikud lahendused, mis ei tee järeleandmise parima kvaliteedi osas.

Miks on froteerätikud ideaalne jõulukingitus?

1. Nad sümboliseerivad jätkusuutlikkust ja ühtlasi luksust

Kaubad.ee pakkumises on mitmeid vastutustundlikult valitud materjale: orgaanilisest puuvillast froteerätikud, Wego veganrätikud ja bambuskiudusid sisaldavad rätikud. Kui kasutate meie rätikuid, kogete meeliköitvat pehmust, mis mõjub pärast pikka tööpäeva tõeliselt rahustavalt.

2. Rätikutel on vapustavalt pikk eluiga

Kvaliteetne frotee peab ajaproovile ja sagedasele kasutamisele hämmastavalt hästi vastu. Valides meie käterätikud, ei kingi te lihtsalt reklaamtoodet; te ulatate oma klientidele igapäevaselt kasuliku eseme, mis kestab aastaid ja saab osaks nende elustiilist.

3. Orgaanilised materjalid säästavad meie planeeti

Keskkonnateadlikkus on väärtus, mis kajastub sügavuti meie tootevalikus. Pakume orgaanilistest puuvilla- ja bambuskiududest valmistatud rätikuid, mis on toodetud ilma kahjulike kemikaalide lisamiseta. Garanteerime, et iga kord, kui teie klient ennast Kaubad.ee öko-käterätikuga kuivatab, on ta turvaliselt looduse embuses.

4. Tootmisprotess, mis hoolib

Keskkonnasõbralikke rätikuid on valmistatud juba 27 aastat ja üle 10 000 rahuloleva kliendi annab tunnistust nende parimast kvaliteedist. Tootmisprotsessis tehakse järjepidevalt uuendusi, mis tagab frotee tootmise maksimaalse jätkusuutlikkuse. Eesmärgiks on säästa võimalikult palju väärtuslikke ressursse, nagu vesi ja elekter. Iga rätik näitab, et teie ettevõte on pühendunud looduse kaitsmisele.

5. Tarne üle Euroopa

Toimetame rätikud kohale 26 riiki üle Euroopa. Jätkusuutlikud ja pehmed ökorätikud jõuavad kõikjale.

Vaatleme meie esmaklassilisi tootesarju lähemalt.

Bamboo seeria: bambus, mis lööb särama

Tuleviku materjaliks nimetatud bambus on tekstiilitööstuses kaasa toonud revolutsiooni. Kuna 60% meie bambusrätikutest koosnevad hüpoallergeensetest bambuskiududest, sobivad nad ideaalselt tundliku nahaga inimestele, lastele või ükskõik kellele, kes soovib kogeda ülimat rätikutekstuuri. Võrreldes klassikalise froteega on bambuse ja puuvilla kombinatsioonrätikud kuni kolm korda pehmemad, kiiremini kuivavad ja parema niiskusimavusega, ent ühtlasi tihedad ja vastupidavad. Erakordne nahahellitus!

Bambusrätikud on naturaalselt antibakteriaalsed, tänu millele peavad nad hästi vastu hallitusele ja bakterite kasvule. Rätikud püsivad pikka aega värsked ning neile ei teki ebameeldivat lõhna. Bambusest käterätikud on loodud nii, et need avaldaksid muljet kõikjal, kuhu teie kliendid satuvad: saunas, tervisekeskuses ja muidugimõista oma kodus vannitoas.

Bamboo rätikute tegumood ja värvivalik on inspireeritud nende loomulikust päritolust. Rätikud teeb eriliseks servadesse õmmeldud peen kivikeste kujuga muster ja dekoratiivsed äärised. Kui soovite bambusrätikuid kasutada reklaamkingitusena ja oma kaubamärgiga personaliseerida, pakume tikandit või logoetiketti.

  • Materjal: 60% bambus, 40% puuvill
  • Mõõtmed: 50 x 100 cm, 70 x 140 cm
  • Materjali kaal: 530 g/m²

Wego veganrätikud: uhkusega naturaalsed

Neile, kes armastavad 100% looduslikke tooteid, on meie Wego sari lausa täide läinud unistus. Ei ühtegi kemikaali, taime- ega putukamürki. 100% orgaanilisest puuvillast valmistatud rätikutel on Global Organic Textile Standard (GOTS) ja VEGAN sertifikaadid ning ühtlasi ka pikemad ja pehmemad kiud kui tavapärastel rätikutel – nad on parema hingavusega ja niiskusimavusega. Wego käterätikud pakuvad maksimaalset looduse puudutust nii hotellides, ilusalongides kui teie kliendi kodus.

Wego naturaalsete froteerätikute tootmise filosoofia peegeldub ka nende välimuses. Neid toodetakse 5 mahedas, looduse harmooniat kajastavas toonis. Minimalistliku disaini muudab eriliseks dekoratiivne ääris rätikute ja vannilinade ühel küljel. Lisaks on rätikul sama värvi puuvillane silmus riputamiseks.

  • Materjal: 100% orgaaniline puuvill
  • Mõõtmed: 50 x 100 cm, 70 x 140 cm
  • Materjali kaal: 450 g/m²

Personaliseerige rätikud oma ettevõtte logoga

Kujutage ette, et nendele esmaklassilistele rätikutele on lisaks tikitud teie ettevõtte kaunis logo. See ei ole lihtsalt turundusstrateegia; see näitab kõigile, et teie bränd seisab jätkusuutlikkuse, kvaliteedi ja elegantsuse eest. Olenemata sellest, kas eelistate Bamboo või Wego sarja rätikuid, pakume mitmeid võimalusi personaliseerimiseks – logotikand või firmanime monogramm. Teie bränd paistab silma parimas valguses.

Lõpetuseks

Selle aasta jõuludel on teil ainulaadne võimalus kinkida oma klientidele luksuslikud ja jätkusuutlikud rätikud, millest kiirgab maagiat ja soojust. Kaubad.ee ei müü ainuüksi tooteid, vaid võimaldab paremat elustiili. Tähistagem pühadehooaega vastutustundlikult, näidates üles armastust oma planeedi vastu.

Küsige pakkumist